Як приготувати настій із вівса в термосі?

Щоб заварити напій нам знадобляться: Щільно закрити кришку і дати вистоятися близько 12 годин. Заготівлю краще зробити з вечора, щоб на ранок отримати цілющий напій. Вранці процідити “еліксир” і знову залити в термос. Пити відвар потрібно по одній склянці за 20-30 хвилин до їди 3-4 рази на день.

Зерна подрібнити в кавомолці. Столову ложку отриманого порошку змішати з літром перевареної води і настояти в термосі 12 годин. Залити склянку вівса гарячою, але не киплячою водою.

Необхідно 2 склянки вівса залити літром холодної води. Потім настояти. Через добу нагріти, довести до кипіння і підтримувати слабкий вогонь. Після цього витримати ще день, процідити.