Як солод впливає на організм?

Солод зміцнює імунітет, підвищує опірність шкідливим факторам довкілля, очищує організм від радіонуклідів, нормалізує склад крові, покращує травлення. Ячмінний солод благотворно впливає на весь травний тракт. 6, 1442 AH

На основі солоду можна приготувати квас, також його можна, можливо додавати вперше та другі страви, салати та гарніри, навіть десерти. Звичайно, можна приймати солод і в чистому вигляді (кілька місяців по 1 чайній ложці, 3 рази на день до їди), або використовувати як основу для косметичних масок

Солод – Намочене і пророщене насіння злаків: найчастіше ячменю, рідше – жита, пшениці, кукурудзи, тритикале. Пророщування зерен злакових культур дозволяє запустити процес ферментації. Для припинення подальшої ферментації та видалення зайвої вологи пророщене насіння сушать гарячим повітрям.

Ячмінний солод підходить хворим на цукровий діабетом, так як містить трохи більше 3-7% глюкози.