Як зберігати домашні млинці?

Для того щоб якомога більше збільшити придатний стан млинців, їм потрібно виділити для зберігання місце з низькою температурою (зазвичай це холодильник). В умовах кімнатної температури вони зможуть “протриматися” і не зіпсуватися протягом 24 годин. Тому, просто на кухонному столі страву залишати не можна.

Готові млинці закриваємо щільно кришкою – млинці залишаються гарячими. На столі. Якщо є марміт, можна використовувати його. Якщо марміту вдома немає – конструкція з каструлею з окропом.

Не їжте млинці на ніч, інакше організму доведеться не відпочивати, а переробляти важку їжу. Їсти млинці краще з медом, з ягодами, з гречаною кашею та обсмаженою цибулею, хріном, овочами”, – порекомендувала лікар-терапевт ямальського Центру медичної профілактики Марія Корнєєва.