Як зварити Бурак

Помитий буряк залийте гарячою водою, щоб він був повністю покритий рідиною. Для збереження кольору буряка додайте у воду одну ложку оцту або лимонного соку в розрахунку на 1 л води. Варіть під кришкою 10 хвилин за середньої потужності. У разі недостатньої готовності продовжіть варіння.

Покладіть буряк у вже киплячу воду і не зменшуйте вогонь. Через 30-35 хвилин зніміть овоч з вогню і відправте під струмінь холодної води на 15 хвилин. Перепад температур доведе буряк до готовності.

Щоб швидко зварити буряк, його слід покласти у киплячу воду. Від перепаду температур час варіння значно скоротиться. Ще один спосіб – залити гарячі буряки холодною водою. Приготування цим методом займе у вас лише 20-25 хвилин.

Ретельно помитий буряк опустіть у каструлю з кип'ятком. Додайте туди олію та варіть на великому вогні. Через пів години опустіть овоч у холодну воду на 10 хв. Таким чином через різкий температурний перепад, буряк швидко дійде до готовності.

В такому випадку вам потрібно опустити буряк в уже киплячу воду, додати рослинне масло і не зменшувати вогонь. Після того, як буряк відвариться протягом 30 хвилин, його потрібно різко остудити холодною водою і потримати там 10-15 хвилин. Перепад температури охолодить овоч і дозволить йому дійти до готовності.

Як швидко зварити буряк Овоч миємо й цілком (зі шкіркою і хвостиком) поміщаємо в простий пакет (харчова плівка), який зав'язуємо. Потім відправляємо в мікрохвильовку, встановлюємо максимальну потужність і чекаємо 10 хвилин (якщо буряк не великий) або 20 хвилин – якщо у вас овоч великих розмірів.





знадобляться — півкіло буряка, вода 1. відібрати буряк — приблизно одного розміру, на дотик тверду і злегка влажноватую. 2. при варінні буряка не потрібно чистити її і зрізати хвостик. Ретельно, за допомогою шорсткою стороною губки, очистіть буряк від землі. 3. у каструлю налити воду і …