Яка зелень підходить до кролика?

До м’яса кролика також підійдуть: кріп, петрушка, базилік, чебрець, коріандр, лимон, часник, селера, кориця, гвоздика і ягоди ялівцю. Без спецій кролику нікуди. Можна використовувати сухі спеції або готувати окремо відвар.Jul 25, 2012

Поєднання До будь-яким способом приготованого кролика відмінно підійде зелений мікссалат з в’яленими помідорами, оливками і каперсами. З гарячих гарнірів – зелена квасоля з вершковим маслом, спаржа (зелена або біла), овочі на грилі або пару. Ну і, зрозуміло, картопля – запечена, варена або у вигляді вершкового пюре.

Розмарин – чудово підійде для приготування тушкованого кролика. Часник – додасть вишуканого смаку страві з кролика . Гвоздика – ідеально підходить для приготування кролика . Гвоздика вдало підкреслить оригінальний смак м’яса.

Замаринувати кролятину. Найкращий спосіб урізноманітнити м’ясні страви, збагатити їх новими нотками смаку, а м’ясо зробити таким, що тане в роті – правильно підібрати маринад. Найпоширеніші варіанти для кролика – це: оливкова олія з розчавленим часником пом’якшить м’ясо, додасть насиченого пряного аромату.