Дикий козел чим корисніший

Найбільше в козячому м'ясі вітаміну В1, а також калію та фосфору. Козлятина – це м'ясо дієтичне, нежирне, тому підходить для приготування легких та ситних страв.

Чим корисне м'ясо дикого цапа?

М'ясо кіз багато ненасиченими жирними кислотами, мінералами, амінокислотами. Козлятина добре перетравлюється і засвоюється, вона гіпоалергенна і підходить для дитячого та дієтичного харчування. Козлятина – джерело вітамінів групи B, пантотенової, фолієвої, параамінобензойної кислот та холіну.

Чи можна їсти м'ясо дикого цапа?

М'ясо косулі – дичина, частина туші тварини, призначена для вживання в їжу. Назва тварини походить від слова «коза», друга її назва — дика коза.