У чому користь ягід годжі?

Ягоди годжі багаті антиоксидантами та амінокислотами. Продукт містить вітаміни групи В, які сприятливо впливають на відновлювальні процеси в організмі, особливо центральної нервової системи. Часто їх рекомендують спортсменам у відновлювальний період, після хвороб та при ослабленому імунітеті. Jan 21, 2022

Ягоди годжі активно використовуються для лікування захворювань печінки у традиційній китайській медицині. Дослідження на тваринах показують, що ягоди годжі можуть допомогти у покращенні здоров'я печінки та запобігти прогресуванню алкогольної жирової хвороби. Вітамін А з плодів годжі дуже корисний для печінки.

Даний продукт категорично заборонено приймати вагітним жінкам, які годують мам і дітей до 3-х років, т. до. ягоди можуть викликати здуття кишечника, що завдасть сильного дискомфорту. Не можна вживати Годжі людям, схильних до кровотеч або підвищеного артеріального тиску;

Рекомендована добова доза прийому ягід годжі для дорослої людини становить 36-50 ягід. Вся доза ділиться на 2-3 прийоми в залежності від цілей, що переслідуються. Дитяча норма становить 1/3 від дорослої. Під час вагітності приймати ягоди годжі слід за дитячим дозуванням (1/3 від дорослої).