Як варити гречку?

Для цього потрібно залити крупу не дуже холодною водою приблизно кімнатної температури. Через 20 хвилин воду злити і заварити окропом так, щоб вода трохи покривала крупу. Накрити кришкою та чекати 15 хвилин. Гречка готова.Sep 13, 2021

Як варити гречку Викладіть крупу в каструлю з товстим дном і залийте водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин|мінути|. Багато хто закидає гречку у вже киплячу воду. У такому разі час приготування не змінюється, але зменшувати вогонь треба одразу після додавання крупи.

Гречана крупа вариться із співвідношення 1:2. Це означає, що на один склянка крупи знадобиться два склянки води. Гречка збільшується в обсязі вдвічі, тому одного склянки сухої крупи вистачить на три повноцінні порції каші чи гарніру.

Як варити гречку Викладіть крупу в каструлю і залити водою. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин. Під час варіння перемішувати кашу не потрібно. Якщо ви боїтеся пригорання гречки, То можна прибрати її з вогню трохи раніше і залишити під кришкою на 10 хвилин.